Espais de treball digital a mida

Dissenyar un entorn de treball digital o digital workplace consisteix a integrar les eines digitals i les aplicacions en una mateixa plataforma, amb l’objectiu de traslladar els espais de treball a l’ecosistema virtual. La creació d’una oficina digital permet aprofitar tots els beneficis de les estructures de treball deslocalitzades, a més de millorar la col·laboració i comunicació entre departaments gràcies a una interfície segura i amb accés multidispositiu.

Traslladar l´activitat professional a un entorn digital amb la plataforma Digital Workplace d´AuraQuantic és fàcil, ràpid i eficient. És una solució integral, flexible i àgil que permet accedir a totes les aplicacions, dades i projectes corporatius des d’una mateixa interfície.

  1. Increment de la col·laboració: Aquesta solució facilita la comunicació i la col·laboració transversal entre departaments, mitjançant fluxos de treball, tasques grupals, comunicats, documents i pàgines d’entrada compartides.
  2. Millora l’experiència dels empleats: AuraQuantic és una plataforma digital que permet personalitzar la interfície principal de cada usuari, amb diferents continguts, segons els seus permisos i rols a l’organització.
  3. Flexibilitat i eficiència: A qualsevol hora, a qualsevol lloc i des de tots els dispositius possibles. AuraQuantic elimina totes les barreres lligades amb la feina presencial, disminuint els costos operatius, reduint l’absentisme laboral i augmentant la productivitat.

Descobreix les funcionalitats per dissenyar i personalitzar un espai de treball digital

01. Intranet i Extranet

La plataforma AuraQuantic permet crear portals d´intranet i extranet per facilitar la comunicació i la col·laboració, tant entre empleats com amb usuaris externs.

La intranet és un sistema de xarxa privat l’objectiu del qual és facilitar la col·laboració i la comunicació entre persones i els equips, posant a disposició dels diferents departaments la informació necessària per al desenvolupament de les seves activitats. L´aplicació d´intranet d´AuraQuantic permet crear un nombre il·limitat de portals d´empleats específicament dissenyats per a cada àrea de treball de l´organització, equips de vendes, departament legal, TI, direcció, etc.

D’altra banda, l’extranet és la part de la intranet de l’organització que es fa accessible a altres empreses o entitats externes, amb les quals es col·labora o hi ha una relació empresarial. Els portals d’extranet més demanats estan destinats a clients, distribuïdors, ciutadans, proveïdors, assessors i col·laboradors.

02. Gestió de continguts ECM

AuraQuantic permet crear i personalitzar una interfície visual per unificar les dades i els continguts empresarials, facilitant l’accés a la informació a tots els empleats i equips que la necessitin.

La gestió de continguts d’AuraQuantic disposa de diversos components que funcionen com a blocs de construcció reutilitzables i personalitzables, llestos per utilitzar en qualsevol moment. Per exemple, podeu crear una Wiki, Knowledge Base o base de coneixement, per a la consulta centralitzada d’informació per part dels usuaris de l’empresa. Les llistes d’elements es poden mostrar de moltes maneres, i el nombre d’elements de la llista, els efectes de transició, les mides, entre d’altres, és personalitzable. A més, el gestor de continguts permet incrustar qualsevol contingut o aplicació web que s’hagi creat dins o fora de la plataforma, com ara chatbots o informes de tercers.

03. Gestió de casos i documentació

AuraQuantic proporciona eines específicament dissenyades per a la gestió de casos i projectes, que faciliten la distribució de tasques entre els equips de treball, facilitant-ne la coordinació, comunicació i distribució, encara que els seus membres les duguin a terme de manera deslocalitzada. A més, les eines de gestió documental intel·ligent faciliten la recopilació i l’accés a tota la informació rellevant de l’organització des de qualsevol lloc, mantenint-la segura i protegida davant de les potencials amenaces.

Una plataforma de treball digital que elimina els problemes del model tradicional.

Seccions

Adreça

Carrer del Pui, Edif. Hort del Solà. AD400 La Massana | +376 351 230 | +376 343 550

Partners

Copyright © 2022 Digital Zero Codi.