Els nostres valors ens identifiquen

Visió

El nostre sistema de valors constitueix els fonaments de Digital Zero Codi, integrant-se a cadascun dels serveis que oferim i transmetent-se en cadascun dels nostres projectes.

Transparència

Cada projecte comença amb una planificació clara i concisa, establint una comunicació honesta amb el client a cada etapa del seu desenvolupament perquè sàpiga en tot moment què fem i què farem.

Compromís

Quan adquirim un compromís amb un client, la nostra paraula i la nostra dedicació són absolutes. La nostra determinació i voluntat ens permeten garantir l'èxit de tots els nostres projectes.

Superació

Cada organització té necessitats diferents. Assumim el desafiament de superar les expectatives de tots els nostres clients, posant tot el nostre coneixement i experiència al servei dels vostres projectes.

Flexibilitat

La nostra metodologia de treball ens permet satisfer les necessitats dels nostres clients a mesura que evolucionen, oferint sempre el millor servei a cada etapa del desenvolupament de les seves organitzacions.

Il•lusió

Treballem amb il•lusió perquè ens agrada el que fem. Ens impliquem en cada projecte perquè la nostra satisfacció més gran és saber que els nostres serveis ajudaran els nostres clients a assolir els seus objectius.

Capacitat d'adaptació

La tecnologia evoluciona cada dia, i la nostra missió és mantenir-nos actualitzats per garantir que els nostres clients disposen sempre de les eines digitals més avantguardistes i eficaces del moment.

El nostre compromís amb Andorra

missió
Renovació

Actualitzar la seva imatge econòmica digital, preservar-ne l'essència.

Competitivitat

Augmentar la competitivitat de les empreses.

Innovació

Facilitar i impulsar la transformació digital.

Expansió

Facilitar lobertura de nous mercats.

Oportunitat

Fomentar la creació de nous llocs de treball.

Junts cap al futur

A Digital Zero Codi ens sentim profundament orgullosos de les nostres arrels andorranes, i creiem fermament que els nostres serveis contribuiran a crear valor al Principat ajudant empreses i organismes a incrementar la seva eficiència i facilitar la seva adaptació a l'Era Digital.

Seccions

Adreça

Carrer del Pui, Edif. Hort del Solà. AD400 La Massana | +376 351 230 | +376 343 550

Partners

Copyright © 2022 Digital Zero Codi.