Com et podem ajudar?

+376 351 230
+376 343 550
contacta@digitalzerocodi.com

Reenginyeria de processos

El nostre objectiu principal amb cada projecte és optimitzar l’eficiència dels processos que cada empresa o organització duu a terme mitjançant el disseny i la implementació de solucions de software d’avantguarda, accessibles i intuïtives, projectades per potenciar-ne la competitivitat i millorar-ne els resultats.

A Digital Zero Codi fem una anàlisi exhaustiva dels processos i metodologies específics de cada organització, per tal d’identificar els colls d’ampolla potencials i les oportunitats de millora, cosa que ens permet projectar i introduir solucions adaptades a les necessitats particulars dels nostres clients.

  • Identificació i eliminació de colls dampolla
  • Augment de leficiència organitzativa
  • Renovació de metodologies obsoletes
  • Automatització de processos repetitius
  • Implementació d’eines Business Process Management
  • Increment de la productivitat

A Digital Zero Codi oferim solucions de reenginyeria de processos tant globals quan afecten totes les activitats d’una organització; com a específics, quan l’objectiu és optimitzar únicament un procés concret.

El primer pas consisteix en una anàlisi promenoritzada dels fluxos de treball, la dedicació de recursos i la gestió de temps de cada procés específic d’una cadena d’operacions determinada, així com les relacions entre tots els processos que formen aquesta cadena.

Aquesta informació ens permet identificar fàcilment els colls dʻampolla i les oportunitats de millora, procedint a la projecció, disseny i implementació de solucions que permetin optimitzar lʻeficiència de tota la cadena operativa mitjançant eines dʻautomatització i Business Process Management (BPM).

Analitzem el rendiment, les aplicacions i l’estructura de despeses de la plataforma actual, i comprovem com s’adapten a les necessitats actuals i futures de la vostra organització.

D’aquesta manera, podem proposar millores potencials en el servei de les eines digitals mitjançant la integració amb els serveis de la nostra plataforma, així com planificar una migració àgil i eficient que satisfaci les exigències de la seva organització tant des d’una perspectiva funcional com de reducció en costos.

Les aplicacions de Transformació Digital que utilitzem a Digital Zero Codi faciliten als equips directius l’obtenció d’informació en temps real de cadascun dels processos i tasques que es duen a terme al si de l’organització, a través de la generació automàtica de informes i estadístiques, dels diagrames de flux i de les eines de gestió de casos.

Un cop analitzada la informació, la plataforma BPM facilita la transmissió de directrius als equips i departaments encarregats de la seva execució, facilitant alhora la seva monitorització a mesura que es compleixen les fites i objectius.

En definitiva, les solucions de software que oferim a Digital Zero Codi permeten als equips directius de cada organització una millor gestió del seu temps, permetent la seva inversió en el disseny destratègies que contribueixin a incrementar la competitivitat dels seus serveis.

Seccions

Adreça

Carrer del Pui, Edif. Hort del Solà. AD400 La Massana | +376 351 230 | +376 343 550

Partners

Copyright © 2022 Digital Zero Codi.