Com et podem ajudar?

+376 351 230
+376 343 550
contacta@digitalzerocodi.com

Transformació digital amb una plataforma No Code

La implementació d’eines de programari, permeten una agilitat en la Transformació digital. Una plataforma que permeti l’anàlisi dóna dades actualitzada en tot moment i la gestió dels processos d’una organització amb l’objectiu d’optimitzar la utilització dels seus recursos, automatitzar procediments i tasques, obtenir informació en temps real del seu rendiment i activitat i, en definitiva, facilitar la presa de decisions.

A Digital Zero Codi som experts a ajudar empreses i organitzacions al llarg de cadascuna de les etapes d’aquest procés. A més, gràcies a la tecnologia AuraQuantic, oferim un servei adaptat a les necessitats específiques de cada organització, sense importar la seva mida ni els seus recursos tecnològics, combinant un programari d’avantguarda intuïtiu i user-friendly amb l’atenció personalitzada d’un equip humà experimentat i compromès.

  • Automatització de processos recurrents
  • Augment de l'eficiència en la realització de tasques
  • Optimització de recursos tècnics, humans i organitzatius
  • Increment de la seguretat enfront d'amenaces digitals
  • Generació d'informes dinàmics en temps real
  • Millora en el procés de presa de decisions

En Digital Zero Codi dissenyem projectes personalitzats a la mesura de les necessitats cadascun dels nostres clients, ajudant empreses i organitzacions de tots els sectors i mides a identificar aquelles tasques la digitalització i automatització de les quals ofereixi un benefici exponencial sobre l’eficiència dels seus processos.

Entitats financeres, empreses farmacèutiques, immobiliàries, gestories, concessionaris, hotels, organismes públics… són només una mostra de la varietat d’organitzacions que poden beneficiar-se de la Transformació Digital mitjançant aquesta plataforma.

Per aplicacions s’entenen els diferents processos automatitzats mitjançant el software que oferim per implantar una Transformació Digital.

Entre altres exemples, les aplicacions permeten automatitzar processos com la gestió de factures, la selecció de personal, el seguiment de projectes, el processament de documentació, o la generació d’informes.

Pràcticament totes les tasques repetitives que tradicionalment s’han dut a terme de forma manual es poden automatitzar, augmentant l’eficiència dels recursos, mitigant els riscos operacionals i permetent a l’equip humà centrar-se en els processos clau de l’organització.

A més, la plataforma permet treballar amb qualsevol tipus de dispositiu (ordinadorés, smartphones, tablets), i al conjunt de tots els processos publicats en qualsevol dispositiu l’anomenem aplicació.

No Code vol dir sense codi, i fa referència al principal avantatge del nostre servei de Transformació Digital: la nostra plataforma s’implementa, gestiona i actualitza sense necessitat de coneixements en programació, gràcies a tecnologies d’avantguarda que empren mètodes intuïtius i visuals de configuració i maneig.

Això, en combinació amb els serveis de Formació en Transformació Digital que oferim al personal clau de cada organització en la qual duem a terme un projecte, permet prescindir d’un suport tècnic extern tant per a la utilització de les eines implementades com per a la realització de modificacions de qualsevol classe, permetent fins i tot el desenvolupament de noves aplicacions a mesura que les necessitats de l’organització augmenten o evolucionen.

Seccions

Adreça

Carrer del Pui, Edif. Hort del Solà. AD400 La Massana | +376 351 230 | +376 343 550

Partners

Copyright © 2022 Digital Zero Codi.