Com et podem ajudar?

+376 351 230
+376 343 550
contacta@digitalzerocodi.com

Foment d´un Mindset professional orientat a la cultura digital

A Digital Zero Codi oferim serveis de mentoria i coaching per a empreses i entitats dirigits a transmetre una mentalitat entre els seus treballadors i col·laboradors d’acord amb la visió de l’organització i amb les metodologies de l’era digital.

Gestionem la cultura interna des de dins, per tal d’incrementar l’agilitat en les funcions.

  • Increment del compromís de tota la plantilla amb els objectius de lorganització
  • Rapidesa en ladaptació a les eines digitals
  • Augment de la proactivitat dels treballadors
  • Implementació duna cultura de treball “àgil”
  • Millora de la flexibilitat i el dinamisme dels equips

El mindset representa la visió i l’actitud dels membres d’una plantilla pel que fa als objectius i les metodologies que integren els fonaments de l’organització.

La seva importància és crucial per a l’èxit de les empreses i les entitats, ja que permet potenciar al màxim les virtuts del seu equip i fomentar la creació de sinergies en la consecució de cada tasca, transmetent els valors de l’organització als seus clients i consolidant una imatge estable i sòlida.

La integració d’un Mindset Digital al sistema de valors d’una organització permet fomentar una cultura interna capaç d’augmentar la flexibilitat dels equips i la capacitat d’adaptació davant dels canvis, amb actituds i aptituds digitals, que promoguin una metodologia de treball basada en la millora contínua i una actitud positiva per assolir nous reptes.

Els equips que reuneixen aquests perfils se senten identificats amb els valors de l’organització i es comprometen amb l’aplicació dels principis i les pràctiques d’una metodologia “àgil”.

Un Equip Àgil d’Alt Rendiment es fa responsable dels seus objectius i resultats, i se sent confiat en treballar tant de manera autònoma com dins d’un equip aportant idees i solucions de millora contínua.

Seccions

Adreça

Carrer del Pui, Edif. Hort del Solà. AD400 La Massana | +376 351 230 | +376 343 550

Partners

Copyright © 2022 Digital Zero Codi.