Com et podem ajudar?

+376 351 230
+376 343 550
contacta@digitalzerocodi.com

Formació especialitzada en Transformació Digital

Volem que els nostres clients puguin treure el màxim profit de les eines que ofereix la Transformació Digital. La formació de personal clau no sols permet que les organitzacions siguin completament autònomes en el maneig d’aquestes tecnologies, sinó que puguin continuar desenvolupant-les a mesura que creixen i evolucionen.

Per això, a Digital Zero Codi detectem talent tecnològic entre el personal clau de l’organització perquè, mitjançant els nostres serveis de formació especialitzats en Transformació Digital, ajudi a transmetre i consolidar les noves metodologies de treball i contribueixi a la millora contínua de les eines adquirides.

  • Formació en línia amb AuraQuantic amb certificació inclosa amb la contractació de la plataforma
  • Formació en Gestió del Canvi impartida per Digital Zero Codi
  • Potenciar la capacitació i les habilitats del personal clau de l’organització
  • Agilitza l’adaptació de tota l’organització a la Transformació Digital
  • Garanteix l'autonomia de l'organització en el maneig de les eines digitals
  • Facilita la creació de noves aplicacions a mida i els processos de millora continua

A cada projecte de Transformació Digital, ens ocupem de formar abans, durant i després aquells membres clau de l’organització que mostren l’actitud i les aptituds idònies per assumir i liderar el canvi tecnològic davant la resta de col·laboradors.

Nosaltres potenciem aquest talent i ajudem a desenvolupar les habilitats necessàries a cada usuari a través de dos tipus de formació:

  • Formació en gestió del canvi
  • Formació especialitzada en eines digitals

Abans de començar la implementació d’un projecte de Transformació Digital, analitzem conjuntament amb l’equip de direcció els perfils, funcions i responsabilitats de cada membre clau del personal de l’organització, amb l’objectiu de fer-los partícips a la Gestió del Canvi. D’aquesta manera, podem comptar des de l’inici del projecte amb “ambaixadors del canvi” involucrats i motivats per fer un pas endavant en els seus coneixements i maneig de la nova tecnologia.

Durant el desenvolupament del projecte, formem els “ambaixadors del canvi” perquè siguin ells els qui participin activament en la comunicació i expansió de les noves metodologies de treball, involucrant eficaçment la resta de membres de l’organització i fomentant la implicació de tot l’equip .

Aquestes formacions en Gestió del Canvi són impartides directament per Digital Zero Codi per garantir l’èxit de la Transformació Digital a l’organització.

A cada projecte proposem una selecció del personal clau per rebre formació especialitzada en les eines digitals implementades, de manera que l’organització sigui capaç de gestionar-les i millorar-les de forma autònoma i independent, incrementant-ne les funcionalitats i, fins i tot, dissenyant noves aplicacions a mesura que sorgeixen noves necessitats.

El personal seleccionat per l’organització tindrà accés a un programa de formació especialitzat en les eines digitals AuraQuantic, que tindran lloc de forma on-line i es duran a terme en dues etapes de dos mesos de durada cadascuna, al final de les quals obtindreu un certificat que acrediti la capacitació de l’usuari en la gestió de la plataforma.

A més, a Digital Zero Codi oferim un servei de suport durant aquestes formacions, per garantir que els usuaris adquireixen totes les destreses necessàries per dur a terme les seves funcions.

Un projecte de Transformació Digital implica un canvi en les metodologies de treball de tota l’organització i, per tant, té un impacte en pràcticament tot el personal de la mateixa.

Per això, els únics requisits imprescindibles per accedir a aquestes formacions són la motivació, el compromís i les ganes de créixer com a professional dins de l’organització.

Seccions

Adreça

Carrer del Pui, Edif. Hort del Solà. AD400 La Massana | +376 351 230 | +376 343 550

Partners

Copyright © 2022 Digital Zero Codi.