Un equip compromès amb la teva satisfacció

La nostra empresa

Digital Zero Codi es crea el 2022 com una empresa especialitzada en el desenvolupament de solucions de Transformació Digital per a PIMEs i organitzacions de diferents mides i sectors.

El nostre equip està format per professionals amb un ampli recorregut professional, amb més 25 anys d’experiència al sector bancari en diferents àrees (negoci, serveis centrals, mitjans de pagament, organització i qualitat, gestió de projectes – tant organitzatius com tecnològics), especialitzats en Tecnologia i Sistemes.

El nostre objectiu és ajudar els nostres clients a desenvolupar i actualitzar les seves infraestructures digitals amb un servei que vetlli per la seva estratègia, recursos econòmics i equip humà, sense exigir una gran inversió en software ni augmentar les seves infraestructures.

Som especialistes en execució de projectes integrals de Transformació Digital, que abasten l’anàlisi preliminar, la proposició d’eines i aplicacions digitals, la implementació de solucions a mida del client, la formació del personal clau i el suport postvenda, posant la satisfacció de els nostres clients com a prioritat a cadascun dels nostres serveis. 

Firmas

Raul Caro

Co-director

Núria Valero

Co-directora

Seccions

Adreça

Carrer del Pui, Edif. Hort del Solà. AD400 La Massana | +376 351 230 | +376 343 550

Partners

Copyright © 2022 Digital Zero Codi.