Centra’t en allò que de veritat importa

Aquesta tecnologia està dissenyada per facilitar el disseny, l’execució, l’automatització i el monitoratge de totes les tasques manuals i repetitives d’una organització, a partir d’unes regles predefinides. Així s’aconsegueix que els fluxos de treball automatitzats puguin realitzar tasques sense necessitat d’intervenció humana, com ara revisió de contractes, gestió d’altes i baixes d’empleats, aprovació de pressupostos i factures, administració de permisos de seguretat, compilació automàtica d’informes, seguiment de proveïdors o tramitació de reclamacions.

AuraQuantic permet automatitzar fàcilment i sense coneixements en programació els fluxos de treball o workflows per millorar els nivells d’eficiència i eficàcia empresarial, en reduïr al mínim els temps de treball manual de tots els departaments.

  1. Increment de l’eficiència i la productivitat: El software per automatitzar fluxos de treball AuraQuantic permet completar les tasques manuals sense errors, afavorint la productivitat, satisfacció dels empleats i gestió de la càrrega de treball.
  2. Millora contínua dels processos: Facilita la monitorització de tots els processos i la identificació de les àrees de millora. La qualitat i transparència dels processos augmenta i es redueixen els temps de processament i costos.
  3. Reducció de riscos i vulnerabilitats: La creació de regles als fluxos de treball automatitzats garanteix el compliment de les normatives legals i polítiques internes, reduint el risc de frau.

Com dissenyar un flux de treball automatitzat 100% a mida

01. Identificar els processos repetitius

El primer és identificar totes les tasques manuals repetitives que generen sobrecàrrega de treball als diferents departaments, com ara pagaments de factures, confirmacions de registre, gestió de nòmines, seguiment de clients, gestió de campanyes de màrqueting, gestió de permisos o vacances.

02. Dissenyar el flux de treball

Mitjançant una interfície simple i intuïtiva que incorpora la tecnologia drag & drop, s’hi afegeixen i organitzen les tasques, dins de cada procés nou o existent. AuraQuantic conté un assistent per ajudar l’usuari en el disseny dels fluxos, facilitant la identificació de colls d’ampolla i brindant l’oportunitat d’optimitzar els procediments de la vostra organització.

03. Personalitzar cada procés

Cada flux de treball automatitzat permet la seva personalització amb regles de procés i de negoci a tots aquells punts del diagrama on el procés ha de prendre una decisió seguint les directrius que se li indiquin, a més de programar alertes o notificacions, finestres de tasques, formularis o informes per aconseguir l’automatització i el control total de cada procés.

AuraQuantic permet personalitzar fins al detall més petit de l’automatització sense necessitat de codi des del software BPM o des de les aplicacions creades, perquè les tasques repetitives es duguin a terme eficaçment sense requerir intervenció humana.

L’automatització de processos amb AuraQuantic permet un estalvi de temps i recursos per dedicar-los a les tasques clau de la teva organització.

Seccions

Adreça

Carrer del Pui, Edif. Hort del Solà. AD400 La Massana | +376 351 230 | +376 343 550

Partners

Copyright © 2022 Digital Zero Codi.