Aplicacions a mida a l’abast de tothom

La creació d’aplicacions amb l’exclusiva tecnologia No Code d’AuraQuantic permet desenvolupar aplicacions de qualsevol mena sense necessitat d’escriure codi ni tenir coneixements en programació, des d’un editor visual intuïtiu i user-friendly.

Una forma ràpida, senzilla i eficaç de crear aplicacions professionals a la mida de les necessitats de cada organització, tant per als desenvolupadors més experimentats com per a qualsevol membre de l’organització.

  1. Optimització de personal: El software creador d’aplicacions garanteix un desenvolupament d’aplicacions professional sense necessitat de saber escriure codi de programació.
  2. Desenvolupament d’aplicacions ràpid: El temps destinat al desenvolupament d’aplicacions es redueix en més d’un 50%, gràcies als automatismes nadius inclosos a la plataforma.
  3. Flexibilitat davant dels canvis: La creació d’aplicacions sense codi redueix els temps de programació i de proves i aplica els canvis en poc temps.

Desenvolupament d’aplicacions sense codi en tres passos

01. Creació de la interfície

Les eines d’AuraQuantic faciliten el disseny de la interfície de qualsevol aplicació, per especialitzada que sigui, i el comportament dels camps en els formularis utilitzant editors drag & drop que, mitjançant l’arrossegament i ubicació de mòduls pre-definits permet a usuaris sense coneixements en programació assolir de forma fàcil i ràpida el resultat que desitgen.

02. Disseny de la lógica

Amb la nostra eina nativa AuraQuantic Modeler s’indica el comportament de l’aplicació, establint els fluxos d’accions i les normes desitjades a cada part del procés, amb l’ajuda del vostre assistent de lògica i sintaxi del procés, sense necessitat de coneixements tècnics sobre creació de aplicacions.

03. Estructuració de les dades

El disseny de l’estructura de les dades i les seves relacions és 100% personalitzable, a través duna interfície visual molt potent que no requereix coneixements de gestió de bases de dades amb SQL.

Les dades de processos, aplicacions i dades mestres s’estructuren sobre una base de dades SQL que permet importar i exportar dades, des de qualsevol sistema i qualsevol format, sense escriure una sola línia de codi.

La plataforma de creació d’aplicacions que accelera la innovació empresarial a un cost reduït.

Seccions

Adreça

Carrer del Pui, Edif. Hort del Solà. AD400 La Massana | +376 351 230 | +376 343 550

Partners

Copyright © 2022 Digital Zero Codi.