Una tecnologia amb múltiples beneficis per a la Transformació Digital

Optimitzar processos, millorar la competitivitat empresarial i oferir més valor als clients és possible amb la plataforma de transformació digital AuraQuantic. Una solució que promou la innovació digital i s’adapta a les necessitats de cada organització de manera personalitzada.

 1. Increment de la productivitat: L’automatització de processos és un pilar de la transformació digital que elimina tasques innecessàries, duplicades i errades humanes.
 2. Reducció de costos: La digitalització de les activitats i la gestió documental redueix costos materials i de personal.
 3. Més capacitat d’anàlisi: Un negoci digital recull i analitza les dades rellevants per a una presa òptima de decisions.
 4. Millora de la comunicació: La transformació digital facilita la comunicació i l’accés a la informació compartida entre els diferents departaments.

Una sola plataforma, totes les funcionalitats necessàries per impulsar l’estratègia de transformació digital

01. Gestió de Processos de Negoci (BPM)

La gestió de processos de negoci o Business Process Management (BPM) és una eina de software adreçada a totes aquelles organitzacions que vulguin digitalitzar i automatitzar els seus processos empresarials. En resum, el BPM consisteix en dissenyar, executar i analitzar els processos claus d’una organització, amb l’objectiu d’optimitzar mitjançant software la coordinació de les aplicacions informàtiques, els equips humans i els fluxos de treball per a:

  • Incrementar la productivitat.
  • Reduïr errors i minimitzar la microgestió.
  • Assolir més control i visibilitat sobre les activitats de l’empresa.
  • Garantir el màxim compliment tant de les polítiques internes com de la legislació.

La gestió de processos de negoci d’AuraQuantic permet automatitzar de manera ràpida i eficaç processos empresarials sense necessitat de programació amb la flexibilitat de la tecnologia No Code.

02. Gestió Documental

La Gestió Documental és el conjunt d’activitats destinades a coordinar i controlar totes les fases relacionades amb la gestió de documents digitals: creació, recepció, organització, emmagatzematge, preservació, accessibilitat i difusió. Els documents estan disponibles en un dipòsit o unitat centralitzada de processament de documents. El sistema de gestió documental o DMS d’AuraQuantic permet, a més, la gestió d’arxius sense intervenció humana, des de la creació de documents i els continguts fins a la firma desatesa.

  • Protecció 100% fiable de la informació confidencial i sensible.
  • Accessibilitat il·limitada i immediata, amb tots els avantatges d’un servei cloud.
  • Compartir i col·laborar en arxius i documents, entre diferents usuaris.
  • Organització, localització i recuperació de documents en qüestió de segons.
  • Estalvi de costos i espai demmagatzematge.
  • Repositori de documents centralitzat que garanteix la preservació dels documents en el temps.
  • Gestió de firmes digitals i automatització del tractament.
03. Buisness Intelligence (BI) & Reporting

Business Intelligence (BI) o intel·ligència empresarial d’AuraQuantic és una tecnologia d’avantguarda dissenyada per facilitar i millorar dràsticament el procés de presa de decisions organitzacionals. Per mitjà de la recopilació i anàlisi de grans quantitats de dades procedents de l’activitat diària de l’organització, és possible obtenir informes interactius i estadístiques amb informació en temps real sobre tots i cadascun dels aspectes clau per a la presa de decisions, com ara càrregues de treball, assignació de tasques, compliment d’objectius, desenvolupament de processos, etc. En definitiva, és una eina imprescindible per obtenir una perspectiva més àmplia de tota l’organització.

La transformació digital permet que les organitzacions siguin més competitives i resilients davant d’entorns canviants.

Seccions

Adreça

Carrer del Pui, Edif. Hort del Solà. AD400 La Massana | +376 351 230 | +376 343 550

Partners

Copyright © 2022 Digital Zero Codi.